Погледнете како изгледа научниот град „Марс“ во Дубаи (Фото)

 Breaking News

Погледнете како изгледа научниот град „Марс“ во Дубаи (Фото)

Погледнете како изгледа научниот град „Марс“ во Дубаи (Фото)
February 13
16:44 2018

Се повеќе се поставува прашањето дали е возможно луѓето да го продолжат животот на Марс, а научниот град „Марс“ во Дубаи можеби е еден чекор поблиску до таа цел.

 

Related Articles