Овој робот е иднината на медицината – Хирургија со 99% точност (ВИДЕО)

 Breaking News

Овој робот е иднината на медицината – Хирургија со 99% точност (ВИДЕО)

Овој робот е иднината на медицината – Хирургија со 99% точност (ВИДЕО)
October 21
09:46 2016

Дали напредната медицина ќе изгледа вака? Робот можи да сошие и вишна со 99% точност, погледнете го следново видео:

Related Articles