Оваа девојка на депонија пронајде 72.000$, ги вратила на сопственикот а потоа…

 Breaking News

Оваа девојка на депонија пронајде 72.000$, ги вратила на сопственикот а потоа…

Оваа девојка на депонија пронајде 72.000$, ги вратила на сопственикот а потоа…
October 11
21:40 2017

Добри луѓе има малку, но сè уште постојат. Ова е приказна за навистина чесна, добра и храбра жена која направи нешто навистина необично. Ана Круз е 23-годишна самохрана мајка што живее на депонија. Обично има мажи кои работат таму, но таа е една од жените кои го прават истото.

Еден ден, таа најде чекови на депонијата вредни дури 72.000 долари. Тие биле напишани во име на болницата во Сао Паоло. Истата секунда контактирала со болницата. Таа покажа колку има голема човечност во неа и многу телевизија дојдоа да ја снимаат. Таа рече дека никогаш нема да ги земе овие чекови, бидејќи истите не се за неа, бидејќи на болницата тие средства се потребни.

Оваа навистина убава девојка покажа хуманост. Откако стана позната, ја контактирале модните агенции и веднаш ипонудиле работа. Таа има направено бројни реклами, ја напушти депонијата и сè стана многу подобро за неа и нејзиното семејство. Сега заработува и ги остварува своите соништа.

 

Related Articles