Oва го може само жена! Има простор за шлепер, а не може да паркира смарт (ВИДЕО)

 Breaking News

Oва го може само жена! Има простор за шлепер, а не може да паркира смарт (ВИДЕО)

Oва го може само жена! Има простор за шлепер, а не може да паркира смарт (ВИДЕО)
June 23
11:08 2016

Девојки од Холандија летните денови ги поминувале во Лорет де Мар во Шпанија, но кога погледнале од прозорецот, виделе една несекојдневна сцена.

Веднаш ги зеле своите телефони и почнале да снимаат како жена се обидува да паркира.

Дали препознавате некој кој паркира на ист ваков начин?


Worst parking ever by viralpicks

Related Articles