ОВА Е ТАА ФОТОГРАФИЈА: ЦИА откри нови докази – Хитлер останал жив после Втора светска војна (ФОТО)

 Breaking News

ОВА Е ТАА ФОТОГРАФИЈА: ЦИА откри нови докази – Хитлер останал жив после Втора светска војна (ФОТО)

ОВА Е ТАА ФОТОГРАФИЈА: ЦИА откри нови докази – Хитлер останал жив после Втора светска војна (ФОТО)
December 20
22:40 2017

Новооткриените документи на ЦИА покажуваат дека лидерот на Третиот рајх, Адолф Хитлер, живеел во Јужна Америка во 1955 година – дури 10 години откако се “самоубил”. За сето ова знаеле Американците.

Имено, документите откриваат дека Филип Ситроен, во 1954 година изјавил дека редовно го гледа “Фирерот” во Колумбија и дека Хитлер работел во бродска компанија пред да замине во Аргентина. Наводно тој живеел во Туња, северно од Богота.

Related Articles