Ова е најмоќниот митралез во Светот – Испукува дури 3000 куршуми во минута! (ВИДЕО)

 Breaking News

Ова е најмоќниот митралез во Светот – Испукува дури 3000 куршуми во минута! (ВИДЕО)

September 22
19:04 2016

Ова е Dillon M134 – митралез направен од титаниум. Ова е ремек дело на воената индустрија кое испукува дури и до 3000 куршуми во една минута, односно по 50 во седкунда .

Агресивен, застрашувачки, едноставен за користење, ова “лошо момче” е вистинска машина за унишување.

Related Articles