Ова дете го има најдолгото и најсмешното име на светот: Кога ќе го слушнете, нема да престанете да се смеете (Видео)

 Breaking News

Ова дете го има најдолгото и најсмешното име на светот: Кога ќе го слушнете, нема да престанете да се смеете (Видео)

Ова дете го има најдолгото и најсмешното име на светот: Кога ќе го слушнете, нема да престанете да се смеете (Видео)
January 03
23:49 2018

Изборот на име е една од најважните одлуки на родителите, бидејќи нивното дете тоа име ќе го носи цел живот. Многу од нас се благодарни на родителите за името кое го одбрале за нас.

Меѓутоа, во видеото подолу ќе видите еден “несреќен” случај. Имено, ова дете од Африка го добило најдолгото и најкомплицираното име на светот, а она што е импресивно е тоа што детето го изговара името без никаква грешка, дури и со специфичните звуци во средина.

Related Articles