Очила кои секој ќе посака да ги има – задолжително погледнете (ВИДЕО)

 Breaking News

Очила кои секој ќе посака да ги има – задолжително погледнете (ВИДЕО)

June 30
21:47 2016

Турскиот сервисер на мобилни телефони Целал Гогер (42) направил очила за да може само преку нив да се гледа што има на екранот на мобилниот телефон.

Ова значи дека никогаш нема да морате да го тргнувате телефонот од љубопитните што сакаат да ви ги гледаат пораките.

Се уште не е јасно како очилата функционираат, кои чинат само 10 евра.

Има со нив и Bluetooth систем, кој го вклучува и исклучува механизмот.

Related Articles