Нова пресметка: Колку ќе биде К-15 за 2017-та година?

Регресот за годишен одмор или К-15 и оваа година ќе им следува на вработените во приватните компании од македонското стопанство. Фирмите коишто не го исплатиле во претходните 10 месеци ќе … Continue reading Нова пресметка: Колку ќе биде К-15 за 2017-та година?