Никогаш не ја сушете косата со фен кој ќе го најдете во хотел – После ова нема ниту да ви текне на фенот!

 Breaking News

Никогаш не ја сушете косата со фен кој ќе го најдете во хотел – После ова нема ниту да ви текне на фенот!

Никогаш не ја сушете косата со фен кој ќе го најдете во хотел – После ова нема ниту да ви текне на фенот!
December 30
11:28 2017

Вообичаено во хотелите користиме фен за сушење на нашата коса.

За тоа што најверојатно не сте свесни е дека тоа е всушност извор на бактерии.

Микробиологот Чак Герб тестирал 9 фенови за коса во хотелите со 3 и 5 ѕвезди во Лос Анџелес и бил во шок со податоците кои ги добил.

„Мора да постојат некои работи за кои јас не знам, а кои се прават со фен за коса, затоа што бактериите кои ги пронајдов во нив се многу лоши.“, изјави тој.

Related Articles