Нема да верувате со кој бил во врска Аца Лукас

 Breaking News

Нема да верувате со кој бил во врска Аца Лукас

Нема да верувате со кој бил во врска Аца Лукас
September 27
22:30 2017

Пејачот Ац Лукас и неговиот љубовен живот често се мета на јавноста, но она што го признал на снимањето на емисијата на „Ѕвезде Гранда“ сите ги оставило без текст.

Новинарите го поврзувале со разни пејачки и девојки од естрадата. Се пишуваше за Данијела Враниќ, Ана Севиќ, за Бранислава… Аца Открил нешто поради кое сите новинари биле вџашени.

-Имам уште една девојка помеѓу двата бака. Кесија Пајчин. Бев со неа 7-8 месеци, тоа сите го знаат. И крај – откри Аца Лукас и додаде дека се често се сеќава на покојната пејачка.

-Таа пред сѐ ми беше пријатеч, сјајна девојка. Мене ми е многу жал, Таа е една од подобрите кои сум ги запознал – заклучил Аца.

 

Related Articles