Најубаво украсената зграда е во Македонија – блесна новогодишната магија (ФОТО)

 Breaking News

Најубаво украсената зграда е во Македонија – блесна новогодишната магија (ФОТО)

Најубаво украсената зграда е во Македонија – блесна новогодишната магија (ФОТО)
December 20
11:23 2017

Во Центарот на Струмица веќе започна новогодишната магија, а доказ за тоа е и големото изненадување кое ги дочека струмичани.

На една зграда кај маркетот Здравец, блексаа новогодишни подароци со кои е украсена целата зграда.

Дефинитивно цела зграда делува како убаво новогодишно пакетче.

Во близина на центарот на Струмица, кај старата автобуска станица, новата зграда, го привлекува вниманието на возилата и минувачите. Под балконите , на секој од становите има по неколку новогодишни пакетчиња, во црвена, златна и зелена боја, завиткани во панделки, пишува СтрумицаДенес.

Оваа идеја на сопстевникот на зградата ја поздравија и струмичани, кои велат дека ова е интересн начин како да се разубави градот.

Досега, велат струмичани за СтрумицаДенес, на никој вакво нешто не му текнало, но како идеја е убаво, и нема минувач, раскажуваат од таму, а да не погледне во новогодишната фасада.

ФОТО: СТРУМИЦАДЕНЕС

Related Articles