Милионер маскиран во бездомник им одржа вистинска лекција: Сакаше да јаде во луксузен ресторан, но беше одбиен само поради неговата облека (Видео)

 Breaking News

Милионер маскиран во бездомник им одржа вистинска лекција: Сакаше да јаде во луксузен ресторан, но беше одбиен само поради неговата облека (Видео)

Милионер маскиран во бездомник им одржа вистинска лекција: Сакаше да јаде во луксузен ресторан, но беше одбиен само поради неговата облека (Видео)
February 22
00:32 2018

Коби Персин од Њујорк, кој стана ѕвезда благодарение на неговите Јутјуб видеа, одлучил да направи експеримент за да открие како ќе се однесуваат луѓето кон него доколку се маскира во бездомник. Во таква комбинација сакаше да јаде во луксузен ресторан, но персоналот веднаш го одби.

Коби сакаше во ресторанот да добие маса за него и за неговиот пријател, но погледнете што се случи:

Related Articles