Мажи сакале да го искусат породувањето но жестоко зажалиле (видео)

 Breaking News

Мажи сакале да го искусат породувањето но жестоко зажалиле (видео)

August 03
12:22 2016

Јасно е дека мажите никогаш нема навистина да знаат како изгледа породувањето, меѓутоа овие двајца биле прилично блиску до тоа.

Тие биле доволно храбри да дозволат да ги приклучат на симулатор на болка но тоа што не го знаеле е дека ги чека вистински пекол. Врескање  и виткање   од болка се неизбежни.

На крајот едниот од нив и се извини на мајка му за тоа што и го приредил години наназад, односно на породувањето.

Погледнете како тоа изгледало:

Related Articles