МАШИНА КОЈА САМА ГИ ДИПЛИ И ПЕГЛА АЛИШТАТА ЗА ПОМАЛКУ ОД МИНУТА

 Breaking News

МАШИНА КОЈА САМА ГИ ДИПЛИ И ПЕГЛА АЛИШТАТА ЗА ПОМАЛКУ ОД МИНУТА

МАШИНА КОЈА САМА ГИ ДИПЛИ И ПЕГЛА АЛИШТАТА ЗА ПОМАЛКУ ОД МИНУТА
June 25
16:41 2016

Со идеална големина која е компатибилна да се смести секаде овој изум сам ги средува вашите алишта, се што треба да направите е да ги прикачите алиштата, без разлика од каков тип се.

 

Доколку диплењето и пеглањето алишта за вас претставува проблем, помошта стигнува. Компанија од Сан Франциско обвајвви машина која тоа ко прави автоматски. Со помош на транспортен каиш, неколку роботски раце и подвишна лента вашите алишта ќе бидат здиплени за помалку од минуте.

ф1

„ФодиМејт“ како што ја нарекуваат е направа која ги дипли вашите алишта како вистински експерт. Оваа машина ја проценува величината, дебелината на материјалот и дали е со долги или кратки ракави и самато го приспособува начинот на диплење. И не само што ги дипли туку и ги исправува згужваните делови од алиштата со помош на враден систем на пареа.

Оваа машина може да здипли од 15 до 20 парчиња облека, но сепак не може да среди се од вашата гардероба. Сепак ќе треба повторно сами да се справите со вашите крпи, чорапи и долен веш.

р2 р1

Компанијата која ја произведува оваа направа моментално прима пре – нарачки, а цената на оваа направа се движи од 700 до 850 долари.

 

Related Articles