Македонската полиција се зајакнува со нови полицајци

 Breaking News

Македонската полиција се зајакнува со нови полицајци

Македонската полиција се зајакнува со нови полицајци
August 03
12:20 2016

Втората фаза од селекцијата за прием на кандидати за полициски службеници денеска ќе се одржи во касарната во населбата Ѓорче Петров.

Предвидено е да се спроведат проверки на физичката подготвеност на дел од пријавените кандидати.

Related Articles