Македонец во Швајцарија: ДА ТИ ГО Е*АМ И СТРАНСКИО ЖИВОТ.. РАБОТА.. РАБОТА… за тие пусти франкове.. и нужници ќе ринаме…

 Breaking News

Македонец во Швајцарија: ДА ТИ ГО Е*АМ И СТРАНСКИО ЖИВОТ.. РАБОТА.. РАБОТА… за тие пусти франкове.. и нужници ќе ринаме…

Македонец во Швајцарија: ДА ТИ ГО Е*АМ И СТРАНСКИО ЖИВОТ.. РАБОТА.. РАБОТА… за тие пусти франкове.. и нужници ќе ринаме…
September 27
18:03 2017

Македонец во Швицерланд: Работа само у странство, убавина, лепота, шетање, живот… и магарињата ќе избегат…

Kој сака пари ја ти пари, подобро него малатарџија да си, барем се шеташ низ планините…

Ја ти убавините на Швајцарија, поздрав од кравата швајцарска 🙂

Ајде чуукш и погледнете го видеото, кој сака пари ја ти пари 🙂

ДА ТИ ГО Е*АМ И СТРАНСКИО ЖИВОТ.. РАБОТА.. РАБОТА… за тие пусти франкове.. и нужници ќе ринаме…

Некој пат пари и џабе се зима, со шетање низ планините, ВИДЕО:

 

Related Articles