Мајката забележала нешто необично во носот на бебето: Кога сфатила што е веднаш повикала лекари

 Breaking News

Мајката забележала нешто необично во носот на бебето: Кога сфатила што е веднаш повикала лекари

Мајката забележала нешто необично во носот на бебето: Кога сфатила што е веднаш повикала лекари
September 09
15:36 2017

Мајката запалила неколку миризливи свеќи во својот дом за да ја потполни свечената атмосфера за празникот, но набрзо сфатила дека тоа скапо ќе ја чини.

Свеќите гореле неколку часа, а кога го избришала носот на бебето забележала чад и пепел во него. Побарала помош а потоа сфатила дека пепелта во носот доаѓа од миризливите свеќи.

Докторот и рекол дека тие можат да предизвикаат срцеви проблеми и астма ако предолго престојувате во затворена просторија со миризливи свеќи. Исто така го видела јасното предупредување на дното  дека не треба да се користат подолго од 3 часа.Related Articles