Лицето на детенцето на српскиот актер било сиво – лекарите долго се обидувале да го спасат

 Breaking News

Лицето на детенцето на српскиот актер било сиво – лекарите долго се обидувале да го спасат

Лицето на детенцето на српскиот актер било сиво – лекарите долго се обидувале да го спасат
December 23
10:44 2017

Веста за смртта на синчето на актерот Жика Тодоровиќ го зави цел регион во црно.

Во средата навечер во домот на актерот се одвивала вистинска драма која завршила трагично. Екипите на итната помош се обидувале да го реанимираат тригодишното дете, но залудно.

Екипата на Брза помош веднаш пристигнала, бил пратен тим од искусни лекари, но за жал на детето му немало спас.

Лиценцето му било сиво и тоа бил знак дека долго детето немало кислород, па сите обиди на лекарите не вродиле со плод.

Детенцето според последните податоци не било во градинка два дена и имало проблеми со дишните патишта.

Related Articles