КРАДЕЦОТ ГО СТИГНА ПРАВДАТА: Украде телефон, а потоа… (Видео)

 Breaking News

КРАДЕЦОТ ГО СТИГНА ПРАВДАТА: Украде телефон, а потоа… (Видео)

КРАДЕЦОТ ГО СТИГНА ПРАВДАТА: Украде телефон, а потоа… (Видео)
January 06
16:14 2018

Ова се вика космичка правда. Момче од Чиле кое украде телефон од жена, еден момент покасно го изгази автомобил. Штом го зеде телефонот во свои раце, започна да бега, но тоа не му помогна.

Тој ја забележа “жртвата”, дикретно се приближи, погледна дали му е “чист” патот и го зграби телефонот.

Погледнете:

Related Articles