ЌЕ ВЕ НАСМЕЕ ДО СОЛЗИ: Поштарот сакаше да ја достави поштата, но видете кој го дочека (Видео)

 Breaking News

ЌЕ ВЕ НАСМЕЕ ДО СОЛЗИ: Поштарот сакаше да ја достави поштата, но видете кој го дочека (Видео)

ЌЕ ВЕ НАСМЕЕ ДО СОЛЗИ: Поштарот сакаше да ја достави поштата, но видете кој го дочека (Видео)
December 26
22:57 2017

Видео од храбра мачка која ја брани својата територија, ги насмеа корисниците на социјалните мрежи.

Сопствениците очигледно не се дома, па ја оставиле мачката да ја чува куќата.

Погледнете:

Related Articles