Како на филм: Неверојатна кражба во пекара во Бутел (ВИДЕО)

 Breaking News

Како на филм: Неверојатна кражба во пекара во Бутел (ВИДЕО)

Како на филм: Неверојатна кражба во пекара во Бутел (ВИДЕО)
September 28
19:40 2017

Кражба во пекарата Чарли во скопски Бутел. Камерите поставени над касата јасно покажуваат кражба. Разбојникот влегува во работно време на пекарата и додека моментално нема никој до вработените приоѓа до касата и ги зема парите во кеса.

Related Articles