Како изгледа еден обичен руски ден на -42 степени? (Фото)

 Breaking News

Како изгледа еден обичен руски ден на -42 степени? (Фото)

Како изгледа еден обичен руски ден на -42 степени? (Фото)
February 03
13:07 2018

Пред неколку денови во рускиот град Краснојарск беше многу ладно. Температурите паднаа дури 42 степени под нулата.

Како ова изгледаше ни пренесува еден Русин, кој ги фотографирал луѓето во рускиот град.

 

Related Articles