Како граѓаните се однесуваа вчера за време на земјотресот? (видео)

 Breaking News

Како граѓаните се однесуваа вчера за време на земјотресот? (видео)

September 12
22:38 2016

Неколку видеа говорат како го доживеаја земјoтресот граѓаните, уплашено во трговски, на улица, во маркет, во стан . . .

Related Articles