Јохан Трачуловски со говор за паметење: Слушај и запомни Македонијо! – „Стоп за двојазичност и федерализација на Македонија“

 Breaking News

Јохан Трачуловски со говор за паметење: Слушај и запомни Македонијо! – „Стоп за двојазичност и федерализација на Македонија“

Јохан Трачуловски со говор за паметење: Слушај и запомни Македонијо! – „Стоп за двојазичност и федерализација на Македонија“
September 29
15:24 2017

ТРИБИНА НА „БРАНИТЕЛИ 2001“ И ЈОХАН ТАРЧУЛОВСКИ НА ТЕМА „СТОП ЗА ДВОЈАЗИЧНОСТ И ФЕДЕРАЛИЗАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА“ ВО КУМАНОВО

Говор на Јохан Тарчуловски на тема „Стоп за двојазичност и федерализација на Македонија“

Related Articles