Јелена ја претчувствувала нејзината смрт – после овие зборови на Зоран знаела дека ќе ја убие

 Breaking News

Јелена ја претчувствувала нејзината смрт – после овие зборови на Зоран знаела дека ќе ја убие

Јелена ја претчувствувала нејзината смрт – после овие зборови на Зоран знаела дека ќе ја убие
October 03
17:11 2017

Најдобриот пријател на Јелена Марјановиќ повеќе не можел да мочи и одлучил да ја раскаже целата приказна за складниот и убав брак, кој подоцна се претворил во агонија. 

-Зоран и Јелена жестото се карале два дена пред нејзината смрт. Залудно се обидував да ги смирам –  изјавил за српскиот Курир најдобриот пријател на покојната пејачка. Тој навел дека Јелена по кавгата низ солзи ја предвидела својата смрт.Според неговите зборови дошло до кулминација кон крајот на март 2016 година.

-Излеговме една вечер, имаше уште неколку пријатели со нас. Тогаш сфатив колку се влошил нивниот однос, бидејќи цело време си префрлаа нешто еден на друг – раскажувал пријателот на Јелена.

Тој открил дека Марјановиќ си упатиле и тешки навреди во текот на ноќта.Да се потсетиме, пејачката Јелена Марјановиќ е убиена на 2 април 2016 година, а единствен уапсен за нејзиното убиство е нејзиниот сопруг Зоран Марјановиќ.

Related Articles