Храброст или лудост: Која Македонка би го облекла овој костим за капење?

 Breaking News

Храброст или лудост: Која Македонка би го облекла овој костим за капење?

Храброст или лудост: Која Македонка би го облекла овој костим за капење?
February 18
13:32 2018

Или е храбра или е луда, трето нема.

Која македонка би го облекла овој костим за капење?

Погледнете го видеото од костимот за капење:

Related Articles