Германски навивачи ни честитаат со „Излези момче право на тераса и поздрави ја Гоцевата раса“

 Breaking News

Германски навивачи ни честитаат со „Излези момче право на тераса и поздрави ја Гоцевата раса“

Германски навивачи ни честитаат со „Излези момче право на тераса и поздрави ја Гоцевата раса“
January 18
09:41 2018

Германски навивачи, облечени во дресови на својата репрезентација, спортски ја поздравија македонската репрезентација.

И двете репрезентации имаа достојна помош од трибините, а дека во арената Загреб се за да се забавуваат докажува оваа снимка објавена на Фејсбук.

Related Articles