Генералите на НАТО шокирани: Еве што Русија долго крие од очите на светската јавност! (Видео)

 Breaking News

Генералите на НАТО шокирани: Еве што Русија долго крие од очите на светската јавност! (Видео)

July 17
22:24 2016

Руското најново наоружување прикажано на видео во ХД резолуција ги шокира грнралите на Пентагон и НАТО.

На видеото се прикажува како ќе изгледа Третата светска војна и што е тоа што Русите толку долго го криеле од очите на јавноста.

Погледајте го видеото кое содржи невероватно софтифцирано одружје од кое со право се шокирани и генералите нa Пентагон и НАТО..

Related Articles