Фото: Живеел брзо, лудо и раскошно – ова е момчето убиено во Србија со дебело криминално досие

 Breaking News

Фото: Живеел брзо, лудо и раскошно – ова е момчето убиено во Србија со дебело криминално досие

Фото: Живеел брзо, лудо и раскошно – ова е момчето убиено во Србија со дебело криминално досие
November 25
17:09 2017

Марко Маркуш е жестокото момче од Србија кое вчера беше убиено во крвава пресметка. 

Српскиот Курир јавува дека 29-годишниот Марко Маркуш е убиен пред хотел. 

Тој бил итно пренесен во болница, но докторите не можеле да го спасат.

Тој во 2014. бил осуден на пет години затвор бидејќи имал обид за убиство со нож.

Еве каков живот живеел според она што го објавувал на социјалните мрежи:

Related Articles