Фасада каква не сте виделе: Сите му се смеат на сопственикот

 Breaking News

Фасада каква не сте виделе: Сите му се смеат на сопственикот

Фасада каква не сте виделе: Сите му се смеат на сопственикот
September 05
06:31 2017

Така, претпоставуваме, размислувал овој сопственик на куќа во Босна и Херцеговина кога одбирал боја за фасадата на куќата.

Неговата куќа не се стакнува со боја, туку со бредн. Можеби е голем љубител на тапети, па сакал да остави вечаток како куќата да е прекриена со тапети.

Фасадата е бела, но насекаде има тпечатоци од познатиот бренд Луи Витон.

Related Articles