Ексклузивно видео: Погледнете како Талат Џафери се забавува во дискотека во Тирана, Албанија

 Breaking News

Ексклузивно видео: Погледнете како Талат Џафери се забавува во дискотека во Тирана, Албанија

Ексклузивно видео: Погледнете како Талат Џафери се забавува во дискотека во Тирана, Албанија
January 25
16:03 2018

Имавме чест и задоволство на гости да ни е шефот на македонскиот парламент, г.Талат Џафери, меѓу нас во саботата.

Вака гласи пораката на пуштеното видео на официјалната страница на Cavaliero Club Tirana.

Погледнете го видеото во продолжение:

Related Articles