Девојче пронајде дрвена врата во шума: Она што се наоѓаше внатре е неверојатно (Видео)

 Breaking News

Девојче пронајде дрвена врата во шума: Она што се наоѓаше внатре е неверојатно (Видео)

Девојче пронајде дрвена врата во шума: Она што се наоѓаше внатре е неверојатно (Видео)
January 19
00:37 2018

За Андреас Алси од Шведска не постои ништо подобро од тоа да се вратиме кон корените. Тој е сопственик на популарната атракција “Коларбин”. Неговата цел е да ги врати луѓето во минатото, без интернет и електрична енергија.

Тој го изградил ова мало но магично место во шума во Шведска. Направил 12 мали куќарки од природни материјали во 1996 година. Сега ова место изгледа како земја од бајките.

Related Articles