Детето секој ден им доаѓало дома со плачење па одлучиле да проверат што се случува во училиштето (видео)

 Breaking News

Детето секој ден им доаѓало дома со плачење па одлучиле да проверат што се случува во училиштето (видео)

Детето секој ден им доаѓало дома со плачење па одлучиле да проверат што се случува во училиштето (видео)
February 19
22:59 2018

Антони и Отумн Нелсон биле загрижени за својот син кој тргнал во прво одделние и доаѓал дома вознемирен, па побарал од училиштето да спроведе истрага.

Видео направено во ходникот, покажала како детето оди накај тоалетот, меѓутоа се гледа и како наставничката излегува веднаш после него, го застанува и почнува да вика по него.

Меѓутоа, таа во еден момет го притиснала детето во ѕид и го кренала за маицата, силно, така што главарта му висела.

После овој инцидент наставничката е веднаш отпуштена од работа.

Погледнете:

Related Articles