Дали МПЦ е уценета со “бомби”, со што се уценети владиците и поглаварот..?

 Breaking News

Дали МПЦ е уценета со “бомби”, со што се уценети владиците и поглаварот..?

Дали МПЦ е уценета со “бомби”, со што се уценети владиците и поглаварот..?
November 20
08:19 2017

“Зошто МПЦ се понижува со мизерното писмо до БПЦ во кое се нуди да биде посвоено копиле ?

Со што се уценети владиците и поглаварот за да мораат духовно да се самоубијат ?

Можеби има бомби и за нив ?

Сега кога и Вранишковски ќе го легализираат – покрај името, идентитетот, историјата, отиде и верата !

Можевме ли да дозволиме како народ за едно лето толку лесно и ефтино да се распродадеме ?”

Пишува Мишко Талески на својот фејсбук профил.

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment