Дали е можно ова да е доказ дека постојат ангели? (видео)

Еден патник во авион за време на летот со својата камера забележал чудна појава. Имено, со неговата камера се снимени два летечки „објекти“ за кои тој тврди дека се ангели. … Continue reading Дали е можно ова да е доказ дека постојат ангели? (видео)