Забава

 Breaking News

Нов хит на Лозано, Македонките од спотот ќе ве освојат

    Нов хит на Лозано, Македонките од спотот ќе ве освојат

Еден од најдобрите пејачи на македонската ццена, Влатко Лозаноски – Лозано, денеска го промовира својот видео запис за песната “Жена како ти“ која е веќе подолго време хит на радио

11,016 comments Read Full Article

НОВО