ВИДЕО

 Breaking News

За Мијалков вечерва се огласи и Заев, Спасовски беше веднаш до него, видео

    За Мијалков вечерва се огласи и Заев, Спасовски беше веднаш до него, видео

Во координирана акција помеѓу сите институции, Сашо Мијалков се пријави во Обвинителството за организиран кp иминал и со тоа е обезбеден неговиот пp итвор. Во изминатите 40 часа институциите на

Read Full Article

ВИДЕО: И Заев се огласи за бегството на Сашо Мијалков

    ВИДЕО: И Заев се огласи за бегството на Сашо Мијалков

Заев: Народот бара правда, а се случи уште едно бегство. Исто како и целиот наш народ така и јас секако сме разочарани од тоа што сѐ уште не е пронајден

Read Full Article

Илјадници камиони чекаат накај Ваидхаус, македонец сними видео од огромната колона

    Илјадници камиони чекаат накај Ваидхаус, македонец сними видео од огромната колона

Пред неколку часови, македонски камионџија објави видео каде се гледа огромна колона на камиони кои што чекаат ред. Како што се вели во видеото, колоната е на Германско – Чешката

Read Full Article

Униkaт видео: Општина Кичево „активно се справува“ со снегот

    Униkaт видео: Општина Кичево „активно се справува“ со снегот

Со соларници во рацете, тројца кичевчани го топеа снегот по кичевските улици. Пред нив снимателот го возеше багерчето малечко. Видеото кое кружи на социјалните мрежи е со наслов: Општина Кичево

Read Full Article

Cите граѓани на Македонија треба да се пријават за вakциниpaње на овој веб сајт

  Cите граѓани на Македонија треба да се пријават за вakциниpaње на овој веб сајт

На веб сајтот vakcinacija.mk ќе се врши пријавувањето за вакцинација за сите граѓани од Македонија. Министерот Филипче денеска објасни дека

Read Full Article

Со видео се огласи Заев за пописот: Да бидеме одговорни сите

  Со видео се огласи Заев за пописот: Да бидеме одговорни сите

Успехот од Попис2021 ќе биде заеднички! Повикувам да бидеме одговорни и да го спроведеме пописот, којшто ќе биде согласно сите

Read Full Article

Денес со видео порака се огласи министерката Мила Царовска

  Денес со видео порака се огласи министерката Мила Царовска

Новата концепција за основно образование е влез во нова ера на развој, раст и унапредување на идните генерации. Посветено и

Read Full Article

Заев видео: Очекуваме чисто признавање на македонскиот јазик, на македонскиот народ

  Заев видео: Очекуваме чисто признавање на македонскиот јазик, на македонскиот народ

Очекуваме чисто признавање на македонскиот јазик, на македонскиот народ. За идентитетски прашања никаде во свет не се преговара. Ниту пак

Read Full Article

Мила Царовска: Cледуваат интензивни обуки за наставниците и подготовка на наставните програми

  Мила Царовска: Cледуваат интензивни обуки за наставниците и подготовка на наставните програми

По завршување на широката дебата и носење на концепцијата следуваат интензивни обуки за наставниците и подготовка на наставните програми. Сигурна

Read Full Article

Погледнете како се славеше Водици во Охрид, видео од Стојан Стојановски

  Погледнете како се славеше Водици во Охрид, видео од Стојан Стојановски

Видео од само три минути, видео во кое е прикажана прославата на Водици лани во Охрид. Стојан Стојановски на својата

Read Full Article
1 2 3 109