Свет

Хорор во Куќа: Легло од 300 змии во детски кревети

    Хорор во Куќа: Легло од 300 змии во детски кревети

Семејството Шимуновиќ од Србија е иселено од домот, затоа што во нивната куча биле најдени поскоци и смокови. Милан Шимуновиќ од селото Дрновац пронашол во куќата легло од дури 300

Read Full Article

Необична свадба во Србија: Вистински хит за кој сите зборуваат

    Необична свадба во Србија: Вистински хит за кој сите зборуваат

Поголемиот број парови за својата свадба одбираат најдобри автомобили, лимузини, но тоа не е случај со овој пар младенци, кои се одлучиле на поинаков начин да ја завршат таа задача

Read Full Article

Хорор во Турција: 11 лица загинаа, 36 повредени!

    Хорор во Турција: 11 лица загинаа, 36 повредени!

Наjмалку 11 лица загинаа, меѓу кои седумина полицајци, а 36 се повредени во бомбашкиот напад на полициско возило во центарот на Истанбул, соопшти денеска истанбулскиот гувернер Васип Сахин. Според него

0 comment Read Full Article

НОВО