Спорт

 Breaking News

ГЕРМАНКИТЕ МАКСИМАЛНО ПОДГОТВЕНИ ЗА ЕУРО 2016 (ФОТО)

    ГЕРМАНКИТЕ МАКСИМАЛНО ПОДГОТВЕНИ ЗА ЕУРО 2016 (ФОТО)

Михаела Шефер, глумица, модел и старлета, на главниот плоштад во Берлин, собрала разголено друштво за да и даде поддршка на својата репрезентација за престојното Европско првенство во фудбал 2016. Сјаен

0 comment Read Full Article

НОВО