Регион

Англиски дипломат вози Фиќо (Фото)

    Англиски дипломат вози Фиќо (Фото)

Џереми Лонг (37) е втор советник во Амбасадата на Велика Британија во Белград, а каде и да се појави привлекува внимание со својот олдтајмер. „Во Италија видов „Фиат 600“. Потоа

Read Full Article

Хорор во Куќа: Легло од 300 змии во детски кревети

    Хорор во Куќа: Легло од 300 змии во детски кревети

Семејството Шимуновиќ од Србија е иселено од домот, затоа што во нивната куча биле најдени поскоци и смокови. Милан Шимуновиќ од селото Дрновац пронашол во куќата легло од дури 300

Read Full Article

НОВО