Колумни

 Breaking News

Колумна на Стевчо Јакимовски: Ороспилук

    Колумна на Стевчо Јакимовски: Ороспилук

Вечерва МОС пред Собранието на Република Македонија го запалија европското знаме. Не им се мешам во палењето но сметам дека за небитнините што ја снајдоа Македонија не ни е виновна

Read Full Article

Бејли што не успеа во Турција, го направи во Македонија

    Бејли што не успеа во Турција, го направи во Македонија

Александар Џеповски Наметнување на мајка црква е идиотизам и ѓаволска работа за фалсификување на Библијата, каде само Македонија и Македонците се спомнати и зачувани до денес. Масло на кој друг,

Read Full Article

ЗА ШТО ВСУШНОСТ СЕ РАБОТИ?

    ЗА ШТО ВСУШНОСТ СЕ РАБОТИ?

Да гониш за “тероризам“ мајка на три деца, оперски пејач, режисер и глумец е „ачивмент“ што ќе ја стави Македонија (власта, судиите и обвинителите) на првата страница на светската карта

Read Full Article

Класната: Преку АСЕАН до светски самит за човековите права!

    Класната: Преку АСЕАН до светски самит за човековите права!

Самитот на државите во Азија заврши. Домаќинот и претседавач Филипини, претставен преку претседателот Родриго Дутерте, од кредибилни индивидуи кои ја следат светската политика веќе е оценет како најдобар светски политичар

0 comment Read Full Article

Ванковска: Олигархија, глупчо!

  Ванковска: Олигархија, глупчо!

Еден од најхумористичните моменти од (не)славното интервју на премиерот, кој повторно зборуваше на јазик кој не го знае (а кој

0 comment Read Full Article

НОВО