Македонија

 Breaking News

890 нови случаи на коронавирусот, еве ја листата по градови за денес

    890 нови случаи на коронавирусот, еве ја листата по градови за денес

Во последните 24 часа се направени 3.284 тестирања, а регистрирани се 890 нови случаи на коронавирусот во: Скопје 349 -Битола 68 -Куманово 59 -Прилеп 52 -Тетово 36 -Струмица 35 -Велес

Read Full Article

Денеска повтopно голема бpoјка на нови случаи на коронавирусот, ова е лиcтата по гpaдови

    Денеска повтopно голема бpoјка на нови случаи на коронавирусот, ова е лиcтата по гpaдови

Здравствените власти јавуваат дека во последните 24 часа се направени 3.610 тестирања, а регистрирани се 949 нови случаи на коронавирусот во следниве градови: Скопје 357 -Битола 85 -Куманово 69 -Прилеп

Read Full Article

Коронавирусот не запиpa и kpcтари низ Македонија, повторно голема бројка на нови случаи

    Коронавирусот не запиpa и kpcтари низ Македонија, повторно голема бројка на нови случаи

Како што јавуваат здравствените власти, Во последните 24 часа се направени 4.045 тестирања, а регистрирани се 1.129 нови случаи на коронавирусот и тоа во: Скопје 458 -Битола 96-Куманово 82 -Прилеп

Read Full Article

Се намалува бројот на нови случаи на коронавирусот во земјава, денеска само 687 се регистрирани, ова е листата по градови

    Се намалува бројот на нови случаи на коронавирусот во земјава, денеска само 687 се регистрирани, ова е листата по градови

Во последните 24 часа се направени 3.050 тестирања, а регистрирани се 687 нови случаи на коронавирусот во: Скопје 310 -Куманово 55 -Битола 35 -Прилеп, Охрид и Струмица по 33 -Велес

Read Full Article

Денеска пак над илјада нови случаи на коронавирусот во земјава, од направени 3927 тестирања

  Денеска пак над илјада нови случаи на коронавирусот во земјава, од направени 3927 тестирања

Здравствените власти јавуваат дека во последните 24 часа се направени 3.927 тестирања, а регистрирани се 1.163 нови случаи на коронавирусот

Read Full Article

Ни пoлициckи не ни пoмага, повторно голема бројка на нови случаи на коронавирусот во земјава

  Ни пoлициckи не ни пoмага, повторно голема бројка на нови случаи на коронавирусот во земјава

Здравствените власти јаввуаат дека во последните 24 часа се направени 4.438 тестирања, а регистрирани се 1.302 нови случаи на коронавирусот

Read Full Article

Повторно голема бројка на нови случаи на коронавирусот во Македонија

  Повторно голема бројка на нови случаи на коронавирусот во Македонија

како што јавуваат од Здравство, во последните 24 часа се направени 4.555 тестирања, а регистрирани се 1.259 нови случаи на

Read Full Article

ФОТО: Премиерот Заев ги објави новите мерки, сите ќе мора да ги почитуваат до 20 април

  ФОТО: Премиерот Заев ги објави новите мерки, сите ќе мора да ги почитуваат до 20 април

На денешната седница на Владата донесовме одлука за дополнителни рестриктивни и превентивни мерки со единствена цел – заштитата на јавното

Read Full Article

Што се случува денеска, нови случаи од коронавирусот во земјава регистрирани се само 301 од 1431 тестирања

  Што се случува денеска, нови случаи од коронавирусот во земјава регистрирани се само 301 од 1431 тестирања

Како што јавуваат здравствените власти, во последните 24 часа се направени 1.431 тестирања, а регистрирани се 301 нови случаи на

Read Full Article

Повторно многу нови случаи на коронавирусот во Македонија, денеска во овие градови се регистрирани 734 нови случаи

  Повторно многу нови случаи на коронавирусот во Македонија, денеска во овие градови се регистрирани 734 нови случаи

Како што јавуваат здравствените власти, во последните 24 часа се направени 3.246 тестирања, а регистрирани се 734 нови случаи на

Read Full Article
1 2 3 155

НОВО