Блокада на патот Битола – Кичево (сообраќајот во прекин)

 Breaking News

Блокада на патот Битола – Кичево (сообраќајот во прекин)

Блокада на патот Битола – Кичево (сообраќајот во прекин)
October 08
16:10 2016

Регионалниот пат Битола-Кичево, поточно кај улицата „Битолска“ која поминува низ центарот на Демир Хисар, од 17 часот попладнево е во прекин.

Како што информираат од АМСМ патот е блокиран од страна на околу 30 граѓани изразувајќи незадоволство од работењето на Македонија пат.

ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈ: На 08.10.2016 година од 17:00 часот регионалниот пат 1305, релација Битола-Кичево, поточно ул.„Битолска“ која поминува низ центарот на Демир Хисар, е блокирана од страна на околу 30 граѓани изразувајќи незадоволство од работењето на Македонија пат.

 

 

Related Articles