Posts From Сашка Јовановска

Искрена детска порака која го обиколи светот (фото)

    Искрена детска порака која го обиколи светот (фото)

„Мојата мајка нема доволно пари за да ми ја купи оваа панда во текот на неделава, ве молам немојте да ја купувате , зошто ќе ме растажите.Многу ќе ви бидам

Read Full Article

Најзгодниот спортист на ЗОИ оваа година (фото)

    Најзгодниот спортист на ЗОИ оваа година (фото)

Боб санкачот Стивен Лангтон со својот совршен изглед привлече големо внимание на ЗОИ 2018 година и на сите љубителки на зимските спортови. Лангатон е член на Аериканскиот тим а во

Read Full Article

ШТО ГЛЕДААТ МАЖИТЕ НА ВАШИОТ ФЕЈСБУК ПРОФИЛ?

    ШТО ГЛЕДААТ МАЖИТЕ НА ВАШИОТ ФЕЈСБУК ПРОФИЛ?

Она што некогаш се дознаваше за потенцијалните партнери во првите неколку излегувања, сега со неколку клика може да се дознае на социјалните мрежи. Фејсбук е идеално место каде вашиот потенцијален

Read Full Article

Знаете ли колку заработуваат вашите колеги?

    Знаете ли колку заработуваат вашите колеги?

Да им се постави прашање на колегите колку заработуваат е нешто што никој не се осмелува да го направи, а истото важи и за откривањето на тоа колку изнесува вашата

Read Full Article

Билки кои го забрзуваат растот на косата

  Билки кои го забрзуваат растот на косата

Растот на косата е женска тема за која често се разговара. Па, ако и вие имате проблем со бавно растење

Read Full Article

Никако не ги чувајте овие работи дома

  Никако не ги чувајте овие работи дома

Расипан часовник – според фенг шуи, скршените работи треба да ги исфрлите од куќата, а особено скршените часовници. Тие наводно

Read Full Article

Зошто се појавуваат влакна на лицето

  Зошто се појавуваат влакна на лицето

Влакната на брадата можат да бидат редовна и нормална појава, најчесто поради хормонална нерамнотежа во текот на бременоста или користење

Read Full Article

И од стресот има спас! Ова се ефикасни решенија

  И од стресот има спас! Ова се ефикасни решенија

Новиот начин на живот кој се одвива со брзо темпо е многу стресен за секого. Научниците се потрудија да ни

Read Full Article

Намирници за намалување на крвен притисок

  Намирници за намалување на крвен притисок

Здрави навики во исхраната се важни скоро за секоја болест, па така и за зголемен крвен притисок. Освен редовната контрола

Read Full Article

Како да се биде среќен? Совети од најпопуларниот руски психолог

  Како да се биде среќен? Совети од најпопуларниот руски психолог

Михаил Лабковски, еден од најпопуларните руски психолози, смета дека среќата е главна тема на психологијата. Всушност, таа е способност да

Read Full Article