АПЕЛ ЗА ПОМОШ НА СТЕФАНИ СТОЈЧЕСКА 

 Breaking News

АПЕЛ ЗА ПОМОШ НА СТЕФАНИ СТОЈЧЕСКА 

АПЕЛ ЗА ПОМОШ НА СТЕФАНИ СТОЈЧЕСКА 
August 21
23:09 2017

Стефани Стојческа има потреба од третмани на клиника во Италија, со цел да  и се подобри состојбата. Таа има тежок инвалидитет кој го стекнала уште како бебе. Стефани не може сама да се движи.

Да помогнеме!

Телефонски број за донации: 070143102 (за корисници на Телеком)

Превземено од Фондација Телеком за Македонија.

Related Articles