Англиски дипломат вози Фиќо (Фото)

 Breaking News

Англиски дипломат вози Фиќо (Фото)

Англиски дипломат вози Фиќо (Фото)
June 16
22:19 2016

Џереми Лонг (37) е втор советник во Амбасадата на Велика Британија во Белград, а каде и да се појави привлекува внимание со својот олдтајмер.

345345

„Во Италија видов „Фиат 600“. Потоа во Белград сфатив дека „Застава“ има скоро идентичен автомобил. Бидејќи многу ми се допадна си го купив како подарок за православен Божиќ“, објаснува Џереми на чист српско-хрватски јазик.

5345 345

Џереми тврди дека „Фиќото“ е одлично возило за Белград, бидејќи може да се паркира било каде.
„Луѓето прво ќе го забележат автомобилот, а потоа и дипломатските таблички. Тогаш се прашуваат од каде тие на ваков автомобил?“, со смеење објаснува Лонг.

Related Articles