20 работи што треба веднаш да ги исфрлите од дома

 Breaking News

20 работи што треба веднаш да ги исфрлите од дома

20 работи што треба веднаш да ги исфрлите од дома
January 07
10:34 2018

Животот е премногу краток за да чувате сé и сешто низ дома што мислите дека може ќе ви се најде.

Нема да ви се најде, само ќе ви зафаќа непотребен простор.

Ослободете се од овие 20 работи што поскоро:

1. Ножеви што не сечат

2. Стари ластичиња за коса

3. Бебешка облека (фрлете ја или донирајте ја)

4. Исушени лакови за нокти

5. Стари книги и весници

6. Лекови со поминат рок

7. Зачини што не ги користите одамна

8. Стари чаршафи, навлаки и постелнина

9. Маички со натписи што сте ги добиле на некоја промоција

10. Стари флопи дискови и ЦД-а

11. Стари крпи за во кујна и за бањање

12. Шминка со поминат рок (заедно со стариот несесер)

13. Пластични садови без капак

14. Копчиња што паднале од некоја блуза или кошула

15. Луфа за бањање

16. Стари закачалки

17. Батерии (фрлете ги во посебен контејнер наменет за опасен отпад)

18. Скршени садови (нема да ги залепите)

19. Расипани пенкалца

20. Бижутерија што веќе никогаш нема да биде во мода

Related Articles