14 ГОДИШНИОТ ИГОР ОД БОГДАНЦИ ИМА ТУМОР НА МОЗОКОТ, НО ЗА ДА СЕ ОПЕРИРА ВО ТУРЦИЈА НЕГОВАТА САМОХРАНА МАЈКА НЕМА ПАРИ

 Breaking News

14 ГОДИШНИОТ ИГОР ОД БОГДАНЦИ ИМА ТУМОР НА МОЗОКОТ, НО ЗА ДА СЕ ОПЕРИРА ВО ТУРЦИЈА НЕГОВАТА САМОХРАНА МАЈКА НЕМА ПАРИ

14 ГОДИШНИОТ ИГОР ОД БОГДАНЦИ ИМА ТУМОР НА МОЗОКОТ, НО ЗА ДА СЕ ОПЕРИРА ВО ТУРЦИЈА НЕГОВАТА САМОХРАНА МАЈКА НЕМА ПАРИ
August 23
15:38 2017

Итно се бара помош за малиот Игор Геленчев од Богданци. Кај него е констатиран тумор на мозокот и крварење.

Лекарите преудпредиле дека операцијата треба итно да се направи и тоа најдоца за 20 тина дена. Неговата самохрана мајка нема ниту скршен денар за да го однесе Игор во Турција на оперативен зафат.

Таа ги моли сите хумани луге и институциите да и помогнат за да го спаси нејзиниот син.

Број за донирање за лекување на Игор 070 143 117 – 100 денари од повик

Или жиро сметка за донација 200003205877055 Стопанска банка АД Скопје за Игор Геленчев

Related Articles