Ќе му кажам на Филипче – Видео со повеќе гледачи од пресовите на министерот

 Breaking News

Ќе му кажам на Филипче – Видео со повеќе гледачи од пресовите на министерот

Ќе му кажам на Филипче – Видео со повеќе гледачи од пресовите на министерот
May 10
18:57 2020

Дефинитивно го имаме видеото на неделата, видео запис кој што ги помина сите рекорди во гледаност, па дури и пресовите на министерот за Здравство, видеото е споделено на неколку социјални мрежи, каде што ако се соберат вкупната бројка на гледаност за неколку денови е нов рекорд. Со зборовите ќе му кажам на Филипче започнува видеото, но ви препорачуваме да го преслушате неколку пати каде ќе ги слушните сите гласови и во позадина и во преден план, видео во продолжение:

Related Articles